respect

Programari

Gestió empresarial

Limit Tecnologies porta desenvolupant des de fa anys les seves pròpies aplicacions de gestió empresarial. El nostre ERP o programari de gestió integral "Cecogest", desenvolupat amb tecnologia Oracle, permet gestionar de manera integrada la facturació, la comptabilitat, els recursos humans i la maquinària, havent estat implantat en diversos centenars d'empreses on ha demostrat la seva fiabilitat i robustesa.

  • CecoRac és una aplicació que permet gestionar una flota de vehicles de lloguer de forma fàcil i còmoda
  • CecoFruit és una aplicació que permet gestionar tota la informació relacionada amb l'activitat d'un negoci hortofructícola.
  • Hydros és una aplicació que permet gestionar tota la informació relacionada amb l'activitat del subministrament d'aigua potable a la població.
Administració Pública

La nostra empresa és líder a Balears en la implantació de l'administració digital. Portem anys col·laborant amb les principals entitats públiques les quals han escollit l'aplicació "Helium" desenvolupada per la nostra empresa, com a eina (homologada) per a la implantació de la tramitació i generació d'expedients electrònics en l'administració pública de les Illes Balears. Aquesta aplicació ha estat alliberada pel Govern de les Illes Balears sota llicència GNU / GPL i està accessible en gehelium.sourceforge.net

Què és Helium?

Aplicacions a mida

El nostre departament de programació està format per especialistes de diferents àmbits i amb coneixements de múltiples tecnologies que ens permet poder realitzar projectes a mida en entorns de client-servidor o aplicacions web.